Jelentkezés

A Magyar Közjegyzőhelyettesek és Közjegyzőjelöltek Egyesületébe történő belépés menete:

  1. I. Rendes tagok (közjegyzőhelyettesek, közjegyzőjelöltek, jogi végzettséggel rendelkező kamarai és irodai alkalmazottak)

– jelentkezési adatlap (Tagnyilvántartási Adatlap) kitöltése,

– scannelt formában történő megküldése a drszabo.timea@kozjegyzo.hu e-mail címre és

– az eredeti adatlap postai úton történő megküldése dr. Szabó Tímeának címezve a 1163 Budapest, Veres Péter út 99. I. emelet szám alatti címre (előzetes egyeztetés alapján az eredeti adatlapok személyes átadására is lehetőség van)

– egyesületi tagdíj megfizetése, melynek összege: 6.000,- Ft/év.

  1. II. Pártoló tagok (közjegyzők)

Azok a közjegyző kollégák, akik pártoló tagként szeretnének belépni Egyesületünkbe, elegendő, ha szándékukat e-mail formájában jelzik a drszabo.timea@kozjegyzo.hu címre.

A pártoló tagok (közjegyzők) esetében a tagdíj összege: 10.000,- Ft/év.

A tagdíjat az Egyesület UniCredit Bank Zrt.-nél vezetett 10900035-00000007-21890122 számú számlaszámára átutalással tudjátok megfizetni. Az átutalásnál a megjegyzés rovatban – különösen akkor, ha más nevén vezetett számláról bonyolítjátok az utalást – tüntessétek fel a neveteket és azt, hogy melyik évre fizetitek a tagdíjat. A beérkező összegekről a számla utólagosan kerül kiállításra, melyet a kamarai rendezvények alkalmával személyesen tudtok átvenni.

Fontos: a befizetett összegek után a számlát kizárólag annak a névre tudjuk kiállítani, akinek a számlájáról az utalás érkezett – ismeretlen számláról érkező utalás esetén a közlemény rovatban szereplő tag nevére!

Amennyiben foglalkoztató közjegyző utalja a tagdíjat/támogatást, úgy külön kérés nélkül az ő nevére kerül a számla kiállításra és azt a lehető legrövidebb időn belül, postai úton juttatjuk el az irodája címére.